Er du nervøs for at få kropsterapi behandling?

Tanker før første kropsterapi behandling

For nogle dage siden sendte en ny klient mig en SMS. Hun var desværre nødt til at aflyse sin første kropsterapi behandling hos mig den efterfølgende dag.

Under normale omstændigheder accepterer jeg selvfølgelig dette. Når en klient ikke ønsker at modtage en behandling, så skal jeg selvfølgelig ikke presse på.

Frygt for at modtage kropsterapi behandling

Men i dette tilfælde kendte jeg hende i forvejen og vidste, at hun lider af PTSD. Eftersom hun er min veninde, ringede jeg til hende for at høre, hvordan hun havde det. Da jeg så talte med hende, fortalte hun mig, at hun faktisk var meget nervøs for at få kropsterapi.

Vi havde en fin samtale, hvor vi talte om hvad hun var bange for. Jeg var så i stand til at få hendes frygt til at forsvinde, eller i hvert fald så meget under kontrol, at hun ændrede mening.

Kropsterapi hjælper

Dagen efter kom hun og modtog behandling. Efterfølgende har hun modtaget flere behandlinger og jeg kan se hvordan det har hjulpet hende.

Når jeg tænker tilbage på det, kan jeg se, at der sikkert er mange mennesker som ved, at de har brug for den hjælp som jeg kan tilbyde. At manuvision kropsterapi vil være rigtig godt for dem.

Vi tænker én ting i hovedet, men føler noget andet

Men at de samtidig føler en frygt, som muligvis er irrationel, men som kommer dybt nede fra bunden af deres væsen. Nogle gange ved vores hoved godt hvad der er bedst for os, men vores krop skælver af frygt.

Hvis du er nervøs for at få kropsterapi har jeg et råd

Så derfor har jeg et råd til dig, som måske har disse modstridende følelser og måske er nervøs for at få kropsterapi. Jeg ikke vil gøre noget som bringer dig i fare. Jeg tager mig rigtig godt af dig, og skaber et rum hvori du kan føle dig tryg.

Du kan også læse lidt mere om hvad du skal være opmærksom på når du modtager massage eller kropsterapi på min side med spørgsmål og svar.

Så kom bare og få kropsterapi behandling. Du er i trygge hænder.