Akupressur 2018-10-20T11:35:37+00:00
Angelica Massage Aarhus - Akupressur Højbjerg

AKUPRESSUR / TRIGGERPUNKTS-MASSAGE

Urgammel effektiv teknik
Akupressur er en urgammel kinesisk teknik, som mest minder om akupunktur uden nåle. Med fingre, knoer, tomler og albuer kan massøren påvirke og trykke på de samme punkter, som man typisk ville sætte nåle i.

Akupunktur uden nåle
Denne massage teknik udøves uden nåle, men via tryk, greb og massagestrøg til at påvirke kroppens meridianer og akupunkturpunkter. Med denne form for trykmassage kan man opnå helt de samme resultater, som man ellers ville kunne med traditionel nåleakupunktur.

Akupressur hjælper blodcirkulation 
Akupressur er som sagt en gammel kinesisk metode, som særligt anvendes til at løsne op for blokeringer af meridianerne, så der kommer en større blodcirkulation i kroppen. Det er en yderst omhyggelig form for massage, der skaber resultater med det samme.

Giver balance i systemet
Akupressur er også rigtig godt for dig, der har et svækket immunsystem. Det bidrager nemlig til at skabe balance i systemet, så du styrker din indre energi. Det har også en gavnlig effekt på kvalme, graviditet, restitution og kemobehandling.

BOOK EN TID

PRIS

80 MIN. MASSAGE
600 KR.

Jeg tilbyder ikke kortere behandlinger, fordi det kræver tid at skabe en mærkbar forbedring.

– Prisen indkluderer lagen, håndklæde, olie, etc.

INTRO TILBUD
– SPAR 300 KR. –

KØB HER

Massør Aarhus Angelica Massage Intro tilbud - Massage Aarhus

Giv glæde!
GIV ET GAVEKORT

LÆS MERE HER

Angelica Massage Aarhus - Gavekort til massage

Jeg kan højt anbefale Angelica til alle. Hun er helt sikkert en af de bedste massører i Aarhus!

Line Birkeland

Angelica er fantastisk! Hun formår at finde og behandle de steder der trænger allermest.

Julie Haumann Stabel

Da jeg første gang kom hos Angelica, havde jeg en skade, som en fysioterapeut ikke kunne afhjælpe, men det kunne Angelica.

Bent Juhl

Angelica åbner for en optimisme og glæde, som ellers kan være svær at finde, når man er kronisk smertepatient.

Mette Østergaard

Magisk, skøn, healende og selvforkælende massage, min krop si’r bare JA JA JA… mere.. mere.

Camille Flower

Super god og dygtig… Angelica bruger sine hænder de helt rigtige steder. Hun er grundig! Kan anbefales!!!

Iratxe Velez

Fremragende, omhyggeligt og grundigt… Tusind tak.

Ann Honoré

Fantastisk massage, der afstresser kroppen. Angelica er super dygtig, og jeg glæder mig til at komme igen i næste uge!

Thomas Bendixen

Jeg vil give mine bedste anbefalinger, da hun holder sine ord: “Hun vil gøre alt for, at du vil få det bedre”.

Bente Hansen

Jeg kan helt klart anbefale Angelica, hvis du er gravid, døjer med smerter eller bare har brug for at forkæle dig selv.

Bettina Hjort

Meget behagelig, dygtig og grundig behandler. Hendes fingerspidser arbejder sig ind alle de rigtige steder og løsner op hvor problemet er.

Luise Diarra

JEG TILBYDER FØLGENDE BEHANDLINGER

Når du kommer, har jeg først en samtale med dig, så jeg præcist ved hvilke problemer du har og hvilken type behandling vil hjælpe dig bedst.

MINE
SENESTE BLOGS

AKUPRESSUR / TRIGGERPUNKTSMASSAGE

Effektiv massage med akupressur

Akupressur er en urgammel kinesisk teknik, som mest minder om akupunktur uden nåle. Med fingre, knoer, tomler og albuer kan massøren påvirke og trykke på de samme punkter, som man typisk ville sætte nåle i.

Denne massage teknik udøves uden nåle, men via tryk, greb og massagestrøg til at påvirke kroppens meridianer og akupunkturpunkter. Med denne form for trykmassage kan man opnå helt de samme resultater, som man ellers ville kunne med traditionel nåleakupunktur. Akupressur er som sagt en gammel kinesisk metode, som særligt anvendes til at løsne op for blokeringer af meridianerne, så der kommer en større blodcirkulation i kroppen. Det er en yderst omhyggelig form for massage, der skaber resultater med det samme.

Akupressur er også rigtig godt for dig, der har et svækket immunsystem. Det bidrager nemlig til at skabe balance i systemet, så du styrker din indre energi. Det har også en gavnlig effekt på kvalme, graviditet, restitution og kemobehandling.

Massage mod ubalance

Triggerpunktsmassage er en særlig massageform, som er yderst effektivt i forhold til behandling af helt specifikke smertetilstande. Et triggerpunkt er beskrivelsen af et punkt i musklen, som kan blive rigtig ømt, når det er aktivt. Der kan forekomme strålende smerter fra området, hvilket kan afhjælpes med massage.

Akupressur - Angelica Massage Aarhus

Disse ømheder opstår typisk, når der er ubalance, hvilket medfører et aktivt triggerpunkt. Dette kommer fx af en skade. Ved triggerpunktsmassage vil du opleve nogle små punkter i dine muskler, som gør særligt ondt, når der lægges tryk på. Smerten forgrener sig/stråler ud til andre dele af kroppen, når disse masseres. Her kan fx nævnes en frossen skulder, som kan opleve en strålende smerte helt ud i fingrene.

Trykket holdes typisk i 15-20 sekunder på hvert triggerpunkt for optimal lindring. Det føles ikke særligt behageligt, mens det står på, men det er virkelig smerten værd, da du omgående vil opleve en effekt og smertelindring, som kommer af, at dine muskler vil begynde at slappe efter trykket.