TRAUMER OG CHOK KAN BEHANDLES

Som du kan se, så er jeg i fuld gang med at blive efteruddannet, således at jeg bliver endnu bedre til at behandle personer med PTSD, angst, traumer og chok. Det er noget som jeg elsker at arbejde med og jeg ser frem til at bruge mine nye værktøjer i mine behandlinger.

Her kan du læse lidt om hvad Manuvision selv forklarer om det:

Chok/traume er en overbygning på Manuvision Uddannelsen, der bygger på vores erfaring med behandling af svære stress-tilfælde og forskning i Manuvision kropsterapis virkning på behandlingen af PTSD.

– På Manuvision uddannelsen lærer vi vores elever at behandle mennesker med fysiske og psykiske gener som følge af almindelig stress, men i takt med at flere og flere kommer til os med svære stress-tilfælde og diagnoser som PTSD, ser vi et behov for en overbygning, der klæder Manuvision kropsterapeuter på til at håndtere klienter med et svært belastet nervesystem, siger Angela Jørgensen, som er leder af chok/traume-uddannelsen sammen med Mette Steen.


KROPPEN FØLGER IKKE MED SAMFUNDETS KRAV

Chok/traume-overbygningen er ikke kun til for at behandle mennesker med PTSD eller langvarig stress som følge af krigstraumer, overgreb og lignende. Alvorlig stress kan også ramme folk under almindelige livsomstændigheder. Fællesnævneren er, at nervesystemet er belastet, og det er her Manuvisions specialviden i at behandle det belastede nervesystem kommer i spil.

– Kroppen kan ikke følge med samfundets krav. Det ser vi gang på gang hos de folk, der kommer til os. Det er alt fra unge, der er fanget af præstationskrav, til mennesker, der er i deres dagligdag er så presset på deres arbejde, at de bliver langtidssygemeldt med stress, siger Angela Jørgensen.

For at starte på uddannelsen skal man have bestået vores 2-årige grunduddannelse. På vores hjemmeside kan du lytte til en podcast, hvor Angela fortæller mere om uddannelsen – hvad du lærer, og hvorfor der er brug for det.

Her kan du læse mere om behandling af traumer og chok med en kropsterapi behandling og du kan også booke en behandling.