Den store dag er endelig kommet!

Det er to år siden jeg første gang trådte ind i Manuvisionhuset for at begynde min uddannelse som manuvision kropsterapeut. Intentionen på det tidspunkt var først og fremmest, at blive RAB-godkendt behandler. Samtidigt var det også at få lidt inspiration i mit arbejde som massør.

Overraskelsen var stor, da jeg fandt ud af det ikke var mig der skulle tage uddannelsen som manuvision kropsterapeut. Det var tværtimod uddannelsen som tog fat i mig. Den har ændret mit eget liv samt min tilgang til behandling.

Den har alleførst udvidet min vifte af behandlingsmuligheder til mine kære kunder. Dernæst har den også givet mig indsigt i hvordan vi fungerer som mennesker i krop og sind, og de udfordringer som langt de fleste af os slås med.

Nu er jeg manuvision kropsterapeut

For dig er Manuvision Kropsterapi måske et nyt begreb.  Men det har mange år på bagen og er en anerkendt behandlingsmetode. Denne behandlingsform hjælper dagligt rigtig mange personer i hele verden.

Kropsterapien er et effektivt redskab til at afhjælpe skader og problemstillinger – nye som gamle. Den hjælpe f.eks. mod spændinger og hovedpine, iskias-, ryg-, lænde- og nakkeproblemer, piskesmæld og forstuvninger.

Der er blevet lavet forskellige forskningsforløb, hvor der er blevet dokumentet en effekt i forhold til at afhjælpe stress, angst og depression. For eksempel er der lavet et større forskningsforsøg omkring PTSD, hvor 20 tidligere udsendte soldater med Post Traumatisk Stress Syndrom (PTSD) har deltaget og derigennem modtaget 24 Manuvision behandlinger i løbet af 6 måneder.

Udover de rent forskningsmæssige erfaringer, kan enhver Manuvision kropsterapeut også skrive under på, at denne kropsbehandlingsteknik giver meget klare resultater, netop fordi den øger kropsbevidstheden, skaber ro i kroppen og giver større evne til nærvær.

Så jeg er meget glad for at have fået alle disse nye redskaber i min værktøjskasse og jeg er sikker på at du, og alle mine andre kunder, vil blive rigtig glade for det.

Angelica Massage 2.0 er klar