Hver krop er unik

Jeg elsker at være kropsdetektiv. I de 14 år hvor jeg har masseret har jeg aldrig opbygget en specifik rutine. Hver enkel krop er forskellig og har sine helt egne problemer og udfordringer og reagerer på forskellig vis på massage.

Arbejder i dybden

Mit udgangspunkt er, at jeg er opmærksom på de behov som den enkelte klient kommer med og den krop som jeg har foran mig. Når jeg så har set og mærket kroppen kan jeg bruge de teknikker og bevægelser som er nødvendige for at frigøre de forskellige områder, så meget som det nu er muligt. Det kommer jo også an på om klienten tillader det og lader mig arbejde i dybden.

Jeg er stædig og en omhyggelig kropsdetektiv!

Jeg er meget nysgerrig og udholdende, og giver aldrig op. Som en erfaren detektiv bliver jeg ved med at lede og undersøge, indtil jeg er i stand til at opdage og afsløre der hvor problemet virkeligt befinder sig.

Sherlock Holmes er mit forbillede

Så selvom jeg ikke går rundt med lup og Sherlock Holmes hat, så gør jeg mit bedste for at følge i hans fodspor, selvom det er inden for et lidt andet område.

Tør du lade dig behandle af en detektiv, så er du mere end velkommen til at bestille en tid her.

Vi ses

Hver krop er unik

Jeg elsker at være kropsdetektiv. I de 14 år hvor jeg har masseret har jeg aldrig opbygget en specifik rutine. Hver enkel krop er forskellig og har sine helt egne problemer og udfordringer og reagerer på forskellig vis på massage.

Arbejder i dybden

Mit udgangspunkt er, at jeg er opmærksom på de behov som den enkelte klient kommer med og den krop som jeg har foran mig. Når jeg så har set og mærket kroppen kan jeg bruge de teknikker og bevægelser som er nødvendige for at frigøre de forskellige områder, så meget som det nu er muligt. Det kommer jo også an på om klienten tillader det og lader mig arbejde i dybden.

Jeg er stædig og en omhyggelig kropsdetektiv!

Jeg er meget nysgerrig og udholdende, og giver aldrig op. Som en erfaren detektiv bliver jeg ved med at lede og undersøge, indtil jeg er i stand til at opdage og afsløre der hvor problemet virkeligt befinder sig.

Sherlock Holmes er mit forbillede

Så selvom jeg ikke går rundt med lup og Sherlock Holmes hat, så gør jeg mit bedste for at følge i hans fodspor, selvom det er inden for et lidt andet område.

Tør du lade dig behandle af en detektiv, så er du mere end velkommen til at bestille en tid her.

Vi ses