Massage Aarhus på skolebænken

Jeg er begyndt på et nyt eventyr i form af en uddannelse i Manuvision kropsterapi, som kommer til at vare mindst et par år.

Jeg lærer at hjælpe kroppen til selv at regulere de forskellige systemer som findes i den; at den fysiske krop (muskler, led, organer, osv.) hjælper med at regulere den subtile krop (tanker, følelser, ønsker, osv.) og den åndelige krop (vores forhold til andre personer og den verden vi lever i). Med andre ord, behandle mine kunder/patienter som en helhed.

Denne uddanelse er det mest stimulerende jeg har oplevet i de 13 år jeg har arbejdet som massør og interesseret mig for menneskekroppen. Så jeg er meget entusiastisk og suger al den viden jeg kan til mig.

Undervisningen i Manuvision er fantastisk og jeg bliver mere og mere tilfreds med det, efterhånden som jeg lærer mere, fordi det ikke kun er teori og massage-teknikker.  Det giver en dybere forståelse af mig selv og en personlig oplevelse af kroppens underværker.

Gør jer klar til Angelica Massage 2.0

Jeg er begyndt på et nyt eventyr i form af en uddannelse i Manuvision kropsterapi, som kommer til at vare mindst et par år.

Jeg lærer at hjælpe kroppen til selv at regulere de forskellige systemer som findes i den; at den fysiske krop (muskler, led, organer, osv.) hjælper med at regulere den subtile krop (tanker, følelser, ønsker, osv.) og den åndelige krop (vores forhold til andre personer og den verden vi lever i). Med andre ord, behandle mine kunder/patienter som en helhed.

Denne uddanelse er det mest stimulerende jeg har oplevet i de 13 år jeg har arbejdet som massør og interesseret mig for menneskekroppen. Så jeg er meget entusiastisk og suger al den viden jeg kan til mig.

Undervisningen i Manuvision er fantastisk og jeg bliver mere og mere tilfreds med det, efterhånden som jeg lærer mere, fordi det ikke kun er teori og massage-teknikker.  Det giver en dybere forståelse af mig selv og en personlig oplevelse af kroppens underværker.

Gør jer klar til Angelica Massage 2.0

2018-08-18T22:43:45+00:0012, februar 2018|