Det er aldrig for sent at lære noget nyt!

Jeg er tilbage på skolebænken! Et nyt eventyr er begyndt i form af en uddannelse i Manuvision kropsterapi. Det kommer til at tage mig et par år.

Jeg lærer at hjælpe kroppen til selv at regulere de forskellige systemer som findes i den. Den fysiske krop (muskler, led, organer, osv.) hjælper med at regulere den subtile krop (tanker, følelser, ønsker, osv.) og den åndelige krop (vores forhold til andre personer og den verden vi lever i). Med andre ord, behandle mine kunder/patienter som en helhed.

Så er jeg tilbage på skolebænken

Denne uddanelse er det mest stimulerende jeg har oplevet i de 13 år jeg har arbejdet som massør. Det har også styrket min interesse for menneskekroppen. Så jeg er meget entusiastisk og suger al den viden jeg kan til mig.

Undervisningen i Manuvision er fantastisk og jeg bliver mere og mere tilfreds med det. Jo mere jeg lærer, des bedre kan jeg lide det. Det er nemlig ikke kun teori og massage-teknikker.  Det giver en dybere forståelse af mig selv og en personlig oplevelse af kroppens underværker.

Gør jer klar til Angelica Massage 2.0

Det er aldrig for sent at lære noget nyt!

Jeg er tilbage på skolebænken! Et nyt eventyr er begyndt i form af en uddannelse i Manuvision kropsterapi. Det kommer til at tage mig et par år.

Jeg lærer at hjælpe kroppen til selv at regulere de forskellige systemer som findes i den. Den fysiske krop (muskler, led, organer, osv.) hjælper med at regulere den subtile krop (tanker, følelser, ønsker, osv.) og den åndelige krop (vores forhold til andre personer og den verden vi lever i). Med andre ord, behandle mine kunder/patienter som en helhed.

Så er jeg tilbage på skolebænken

Denne uddanelse er det mest stimulerende jeg har oplevet i de 13 år jeg har arbejdet som massør. Det har også styrket min interesse for menneskekroppen. Så jeg er meget entusiastisk og suger al den viden jeg kan til mig.

Undervisningen i Manuvision er fantastisk og jeg bliver mere og mere tilfreds med det. Jo mere jeg lærer, des bedre kan jeg lide det. Det er nemlig ikke kun teori og massage-teknikker.  Det giver en dybere forståelse af mig selv og en personlig oplevelse af kroppens underværker.

Gør jer klar til Angelica Massage 2.0