Gravid massage 2018-10-20T13:05:37+00:00
Angelica Massage Aarhus - Gravid Massage

GRAVID MASSAGE

Har du spændinger og smerter?
Er du gravid, og oplever du i stigende grad, at du bliver mere spændt i ryggen, i skuldrene og i nakken? Så er graviditetsmassage lige det, du har behov for.

Nærværende gravid massage
Med udgangspunkt i dit behov, får du en meget nærværende og omhyggelig massage til gravide, hvor du får løsnet godt op for alle de muskelgrupper, der typisk opstår spændinger og ømhed i ved en graviditet.

Der er enormt meget pres på dine muskler, og det er vigtigt at gøre noget ved det, inden det udvikler sig til skader eller at smerterne bliver uudholdelige.

Specialdesignet massagebriks
Når du modtager graviditetsmassage, ligger du på en massagebriks, som er specialdesignet til gravide. Den er udformet på en således, at du får støtte til barm og mave, så du kan slappe helt og aldeles af. At få massage som gravid er en vigtig del af graviditeten.

Det er meget naturligt, at dine muskler – her især ryg, lænd, skuldre og nakke – oplever store spændinger i takt med, at maven vokser. Det lægger pres dine muskler, og det kræver ekstra styrke, da vægten øges betydeligt.

Behov for smertelindring
Din krop vil også optage mere væske, som lægger yderligere pres på musklerne. Der er derfor et helt klart behov for smertelindring.

Disse smerter kan sagtens vise sig i form af hovedpine, store smerter i lænden eller myoser mellem skulderbladene.

Giv omsorg til din krop
Med en omhyggelig graviditetsmassage får du en dybdegående massage af særligt ryg, lænd, baller (her sidder iskias, som kan være generet), skuldre og nakke.

Der er typisk behov for massage af flere omgange, da graviditeten jo som bekendt strækker sig over 9 måneder.

Det er særligt i de sidste måneder, hvor kroppen kommer under stort pres, hvor behovet bliver større.

Få løsnet op
For den ultimative lindring af smerter og ømhed anbefales derfor en god og grundig graviditetsmassage, så du får løsnet godt op i alle muskler og mindsker ømhed og smerter.

BOOK BEHANDLING

MASSAGE (80 min)
600 KR.

Jeg tilbyder ikke kortere behandlinger, fordi det kræver tid at skabe en mærkbar forbedring.

– Prisen indkluderer lagen, håndklæde, olie, etc.

INTRO TILBUD
– SPAR 300 KR. –

KØB HER

Massør Aarhus Angelica Massage Intro tilbud - Massage Aarhus

Giv glæde!
GIV ET GAVEKORT

LÆS MERE HER

Angelica Massage Aarhus - Gavekort til massage
BOOK BEHANDLING

Jeg kan højt anbefale Angelica til alle. Hun er helt sikkert en af de bedste massører i Aarhus!

Line Birkeland

Angelica er fantastisk! Hun formår at finde og behandle de steder der trænger allermest.

Julie Haumann Stabel

Da jeg første gang kom hos Angelica, havde jeg en skade, som en fysioterapeut ikke kunne afhjælpe, men det kunne Angelica.

Bent Juhl

Angelica åbner for en optimisme og glæde, som ellers kan være svær at finde, når man er kronisk smertepatient.

Mette Østergaard

Magisk, skøn, healende og selvforkælende massage, min krop si’r bare JA JA JA… mere.. mere.

Camille Flower

Super god og dygtig… Angelica bruger sine hænder de helt rigtige steder. Hun er grundig! Kan anbefales!!!

Iratxe Velez

Fremragende, omhyggeligt og grundigt… Tusind tak.

Ann Honoré

Fantastisk massage, der afstresser kroppen. Angelica er super dygtig, og jeg glæder mig til at komme igen i næste uge!

Thomas Bendixen

Jeg vil give mine bedste anbefalinger, da hun holder sine ord: “Hun vil gøre alt for, at du vil få det bedre”.

Bente Hansen

Jeg kan helt klart anbefale Angelica, hvis du er gravid, døjer med smerter eller bare har brug for at forkæle dig selv.

Bettina Hjort

Meget behagelig, dygtig og grundig behandler. Hendes fingerspidser arbejder sig ind alle de rigtige steder og løsner op hvor problemet er.

Luise Diarra

JEG TILBYDER FØLGENDE BEHANDLINGER

Når du kommer, har jeg først en samtale med dig, så jeg præcist ved hvilke problemer du har og hvilken type behandling vil hjælpe dig bedst.

BOOK BEHANDLING
BOOK BEHANDLING

MINE
SENESTE BLOGS

GRAVID MASSAGE

Smertelindring til gravide

Er du gravid, og oplever du i stigende grad, at du bliver mere spændt i ryggen, i skuldrene og i nakken? Så er gravid massage lige det, du har behov for.

Med udgangspunkt i dit behov, får du en meget nærværende og omhyggelig massage til gravide, hvor du får løsnet godt op for alle de muskelgrupper, der typisk opstår spændinger og ømhed i ved en graviditet. Der er enormt meget pres på dine muskler, og det er vigtigt at gøre noget ved det, inden det udvikler sig til skader eller at smerterne bliver uudholdelige.

Specialdesignet massagebriks til gravide

Når du modtager graviditetsmassage, ligger du på en massagebriks, som er specialdesignet til gravide. Den er udformet på en således, at du får støtte til barm og mave, så du kan slappe helt og aldeles af. At få massage som gravid er en vigtig del af graviditeten.

Gravid massage - Graviditetsmassage - Angelica Massage Aarhus

Det er meget naturligt, at dine muskler – her især ryg, lænd, skuldre og nakke – oplever store spændinger i takt med, at maven vokser. Det lægger pres dine muskler, og det kræver ekstra styrke, da vægten øges betydeligt.

Gravid massage til ryg og lænd

Din krop vil også optage mere væske, som lægger yderligere pres på musklerne. Der er derfor et helt klart behov for smertelindring. Disse smerter kan sagtens vise sig i form af hovedpine, store smerter i lænden eller myoser mellem skulderbladene. Med en omhyggelig graviditetsmassage får du en dybdegående massage af særligt ryg, lænd, baller (her sidder iskias, som kan være generet), skuldre og nakke.

Der er typisk behov for massage af flere omgange, da graviditeten jo som bekendt strækker sig over 9 måneder. Det er særligt i de sidste måneder, hvor kroppen kommer under stort pres, hvor behovet bliver større. For den ultimative lindring af smerter og ømhed anbefales derfor en god og grundig gravid massage, så du får løsnet godt op i alle muskler og mindsker ømhed og smerter.