Det skal være sjovt at træne!

Jeg anbefaler nogle gange mine klienter/patienter at kombinere kropsterapi & massage med træning eller motion. Det er der rigtigt mange grunde til, som du sikkert allerede kender. Så det vil jeg ikke gå dybere ind i her. Men ofte mangler man motivationen.

Hvem gider træne alene?

Personligt har jeg ofte fundet det umuligt at træne alene. Jeg synes at det er kedeligt og jeg mister meget hurtigt lysten. Derfor har jeg tit haft et abonnement til en eller anden fitness kæde. Det hjælper lidt.

Da min klinik, Angelica Massage Aarhus, ligesom alle andre klinikker samt fitness kæder, blev tvangslukket i begyndelsen af 2020, dyrkede jeg praktisk talt ingen form for træning eller motion i over en måned. Lige bortset fra mine daglige gåture om morgenen.

Sådan fortsatte det, indtil jeg en dag besluttede, at nu var det simpelt hen nok. Det kunne ikke fortsætte længere på den måde.

Angelica Massage Aarhus - Kropsterapi Højbjerg - Det skal være sjovt at træne

Hvad har man venner/veninder til?

Jeg havde en god snak med en veninde, og vi aftalte, at vi ville besøge hinanden for at træne sammen, og så gjorde vi det så regelmæssigt og samvittighedsfuldt som det var muligt.

Hvor var det dog dejligt at træne igen og gøre det på den måde! Det var lidt uden for min komfortzone, men det hjalp mig meget med at lære min krop og dens reaktioner at kende. Specielt fordi vi havde mulighed for at presse os selv og lave nye og vanskelige øvelser.

Angelica Massage Aarhus - Kropsterapi Højbjerg - Det skal være sjovt at træne

Online morgentræning hver dag

Efter at nedlukningen var overstået, fortsatte vi med at træne sammen. Så nu gør vi det det bare online om morgenen. Klokken 05.50 mandag til fredag og i weekenden klokken 07.00.

Jeg har aldrig dyrket så meget motion i mit liv. Vi træner vægte, elastik, vægte, osv., og jeg føler mig mere frisk og energisk end jeg nogensinde har følt mig før.

Angelica Massage Aarhus - Kropsterapi Højbjerg - Det skal være sjovt at træne

Find en ven/veninde som du kan træne med

Så min anbefaling er til dig, hvis du hele tiden tænker på at du gerne vil træne, men ikke kan få taget dig sammen til at gøre det: Tal med en ven og lav aftaler om at mødes for at dyrke sport eller træne sammen.

Godt selskab er et af de vigtigste elementer for os mennesker. Det styrker vores forhold og desuden giver det motivation og mere glæde ved at træne. Det skal jo være sjovt at træne!

For mig er det blevet en af de allervigtigste ting i min dagligdag.

Det er aldrig for sent at komme i gang.

(PS. Udstyr er købt hos www.denintelligentekrop.dk)