Så åbner jeg igen!

Jeg lukker dørene op igen den 6. april – Jubiiii

Så åbner jeg igen! Det er en super god nyhed. For, mama mia, det har været en lang vinter. Restriktioner pga. coronavirussen her og der og alle vegne. Ingen kunder, ingen rejser, intet sjovt… Og jeg har savnet dig og alle mine kunder. Men nu er der meldt klart ud fra regeringen. Ventetiden er forbi. Frisører, tatovører og kropsbehandlere og massører i Aarhus og Højbjerg jubler. Blomsterne springer snart ud, og jeg springer også ud. (Det første har de nok ikke styr på). Jeg åbner dørene på vid gab og tager imod med åbne arme – eller så meget som det nu er muligt 😉

Så åbner jeg igen

Så åbner jeg igen den 6. april. Fantastisk, ikke? Mine dejlige kunder er allerede i fuld gang med at snuppe de første tider. Så du skal nok skynde dig 😉 Det er nemt og hurtigt. Bare klik her på ONLINE BOOKING. Der er selvfølgeligt et enkelt krav for at du kan komme. Du har sikkert læst om det.

Coronapas

Du skal have et coronapas for at komme og få behandling. Det er ret enkelt. Et coronapas er ganske simpelt et bevis på, at du:

  • Er blevet vaccineret.
  • Har en negativ test (enten PCR eller lyntest) som højst er 72 timer gammel.
  • Har været smittet tidligere.

Hvordan det helt praktisk kommer til at foregå, er ikke helt klart endnu. Der kommer sikkert snart en eller anden smart app. Det finder vi helt sikkert ud af. Under alle omstændigheder er mine dejlige kunders helbred og sikkerhed det vigtigste. Så du er selvfølgelig altid hjertelig velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål.

Har du intro-tilbud eller klippekort

PS. Hvis du har købt et Intro-tilbud eller et tidsbegrænsede klippekort, så tag lige fat i mig. Så finder vi en løsning, hvis det er udløbet under lukningen. Jeg glæder mig vildt meget til at se dig igen.