Jeg giver en julegave fordi jeg holder af mine kunder.

Derfor skal de også forkæles lidt når det er jul.

Så udover massagen og kropsbehandlingen, får de også noget ekstra med hjem.

Se videoen 🙂

JULEGAVE ER LIG MED FORKÆLELSE

Som i kan se så bliver du forkælet, ikke blot med god massage og kropsterapi, men du får også noget til den søde tand. Og det er ikke fordi jeg har en speciel aftale med den lokale tandlæge eller noget i den stil.

Men du og alle mine andre kunder betyder rigtigt meget for mig. Hver dag vågner jeg og glæder mig til at tage imod jer. Det er en af de helt store fordele ved at være selvstændig. Jeg elsker det jeg laver og det håber jeg også at du kan mærke. Det skal være en fornøjelse at gå på arbejde og gøre noget godt for andre. Gøre en positiv forskel for andre mennesker i denne verden.

NÆSTEKÆRLIGHED ER BEDRE END LAKRIDS

Det er jo også lidt det som er julens budskab. Næstekærlighed og glæden ved at give, i stedet for at kæmpe hårdt for at skrabe så meget sammen som overhovedet muligt. Det glæder ingen, heller ikke den, der sidder med millionerne på toppen af fødekæden, efter at have trådt på en masse for at nå derop.

Så lad os tænke og leve efter dette smukke budskab, som hører til julen og give det bedste vi har til andre med vores hjerte. Det er ikke særligt svært, det kræver bare lidt tilvænning og ønsket om at svømme lidt imod den naturlige strøm, som karakteriserer mange aspekter af vores moderne verden.

LAD DET VARE HELE ÅRET

Så lad os bede til at denne inspiration ikke bare holde i juledagene, men helst hele året, således at vi kan gøre denne verden et mere kærligt og medmenneskeligt sted at være.

Lad os starte med en lille lakrids eller et stykke chokolade og lad os se hvor det bærer os hen. Det ville nok være første gang i verdenshistorien at et stykke chokolade havde startet en revolution, men én gang skal jo være den første.

Glædelig jul og vi ses snart den en god omgang massage og kropsterapi.

En lille tak til lakridslaverne.

Jeg giver en julegave fordi jeg holder af mine kunder.

Derfor skal de også forkæles lidt når det er jul.

Så udover massagen og kropsbehandlingen, får de også noget ekstra med hjem.

Se videoen 🙂

JULEGAVE ER LIG MED FORKÆLELSE

Som i kan se så bliver du forkælet, ikke blot med god massage og kropsterapi, men du får også noget til den søde tand. Og det er ikke fordi jeg har en speciel aftale med den lokale tandlæge eller noget i den stil.

Men du og alle mine andre kunder betyder rigtigt meget for mig. Hver dag vågner jeg og glæder mig til at tage imod jer. Det er en af de helt store fordele ved at være selvstændig. Jeg elsker det jeg laver og det håber jeg også at du kan mærke. Det skal være en fornøjelse at gå på arbejde og gøre noget godt for andre. Gøre en positiv forskel for andre mennesker i denne verden.

NÆSTEKÆRLIGHED ER BEDRE END LAKRIDS

Det er jo også lidt det som er julens budskab. Næstekærlighed og glæden ved at give, i stedet for at kæmpe hårdt for at skrabe så meget sammen som overhovedet muligt. Det glæder ingen, heller ikke den, der sidder med millionerne på toppen af fødekæden, efter at have trådt på en masse for at nå derop.

Så lad os tænke og leve efter dette smukke budskab, som hører til julen og give det bedste vi har til andre med vores hjerte. Det er ikke særligt svært, det kræver bare lidt tilvænning og ønsket om at svømme lidt imod den naturlige strøm, som karakteriserer mange aspekter af vores moderne verden.

LAD DET VARE HELE ÅRET

Så lad os bede til at denne inspiration ikke bare holde i juledagene, men helst hele året, således at vi kan gøre denne verden et mere kærligt og medmenneskeligt sted at være.

Lad os starte med en lille lakrids eller et stykke chokolade og lad os se hvor det bærer os hen. Det ville nok være første gang i verdenshistorien at et stykke chokolade havde startet en revolution, men én gang skal jo være den første.

Glædelig jul og vi ses snart den en god omgang massage og kropsterapi.

En lille tak til lakridslaverne.