Har du ikke en ventilator? Det er der mange af mine kunder der spørger mig.

Så hvad er det for noget jeg har anskaffet sig? En minirumkapsel eller en massagerobot, som vil gøre mig arbejdsløs?

Nej, det er hverken det første eller det andet. Det drejer sig om den allerbedste og mest sofistikerede ventilator+luftrenser+varmtluftpuster der findes. (Det var i hvert fald min konklusion, efter at have brugt rigtig, rigtig mange timer på nettet for at finde det bedste). Mine kunder skal ALTID have det bedste. Intet mindre kan gøre det.

DEN SMUKKE VENTILATOR DER KLARER BÅDE KULDE OG VARME

Det er en dingenot, som hjælper både når det er varmt og koldt. Smart, ikke sandt?

Når sommeren er varm, og er den min trofaste soldat til at holde mit massagerum friskt og køligt, således at I ikke kommer til at ligge og svede under når du modtager massage eller kropsbehandling.

Når det fryser udenfor og det godt kan blive lidt køligt på briksen, så træder min lille hjælper til og puster masser af dejlig varm luft ned på dig og briksen. Jeg selv har som regel ikke brug for det, da jeg suser rundt og knokler for at få dig fikset. 🙂

MIN LILLE VEN I NØDEN

Så nu, med hjælp fra min nye lille robot-ven håber jeg at jeg kan holde varmen ude om sommeren og kulden ude om vinteren. Temperaturen skal jo helst være perfekt, således at du ikke ligger og er irriteret over at det enten er for varmt eller for koldt.

Og skulle du have behov for rigtig dejlig ren luft, så klarer den lille fyr også det. Ja, det er utroligt, ikke? Den står og renser luften lige så stille for alle mulige dårlige ting som jo af og til flyver rundt.

Så husk endelig at hilse på min lille ven når du kommer forbi næste gang. Jeg er sikker på at I vil komme godt ud af det med hinanden. Jeg har opdraget ham ordentligt!

Her kan du finde og booke nye tider til massage: BOOKING ONLINE

Har du ikke en ventilator? Det er der mange af mine kunder der spørger mig.

Så hvad er det for noget jeg har anskaffet sig? En minirumkapsel eller en massagerobot, som vil gøre mig arbejdsløs?

Nej, det er hverken det første eller det andet. Det drejer sig om den allerbedste og mest sofistikerede ventilator+luftrenser+varmtluftpuster der findes. (Det var i hvert fald min konklusion, efter at have brugt rigtig, rigtig mange timer på nettet for at finde det bedste). Mine kunder skal ALTID have det bedste. Intet mindre kan gøre det.

DEN SMUKKE VENTILATOR DER KLARER BÅDE KULDE OG VARME

Det er en dingenot, som hjælper både når det er varmt og koldt. Smart, ikke sandt?

Når sommeren er varm, og er den min trofaste soldat til at holde mit massagerum friskt og køligt, således at I ikke kommer til at ligge og svede under når du modtager massage eller kropsbehandling.

Når det fryser udenfor og det godt kan blive lidt køligt på briksen, så træder min lille hjælper til og puster masser af dejlig varm luft ned på dig og briksen. Jeg selv har som regel ikke brug for det, da jeg suser rundt og knokler for at få dig fikset. 🙂

MIN LILLE VEN I NØDEN

Så nu, med hjælp fra min nye lille robot-ven håber jeg at jeg kan holde varmen ude om sommeren og kulden ude om vinteren. Temperaturen skal jo helst være perfekt, således at du ikke ligger og er irriteret over at det enten er for varmt eller for koldt.

Og skulle du have behov for rigtig dejlig ren luft, så klarer den lille fyr også det. Ja, det er utroligt, ikke? Den står og renser luften lige så stille for alle mulige dårlige ting som jo af og til flyver rundt.

Så husk endelig at hilse på min lille ven når du kommer forbi næste gang. Jeg er sikker på at I vil komme godt ud af det med hinanden. Jeg har opdraget ham ordentligt!

Her kan du finde og booke nye tider til massage: BOOKING ONLINE