Angelica Massage Aarhus har nu et CO2 neutralt website

Pas på planeten! Jeg har altid følt at det var vigtigt at passe på den jord vi lever på. Vi har den kun til låns i kort tid. Det er derfor at jeg har ledt efter nogle forskellige projekter, som forsøger at gøre en forskel på det område.

Jeg fandt et par danske klima-initiativer, som jeg synes gør et vigtigt stykke arbejde. Derfor følte jeg, at det ville give god mening at give en hjælpende hånd. Det er også en del af min nye Angelica Massage 2.0 strategi. 🙂 De to projekter er følgende:

Angelica Massage Aarhus - Kropsterapi Højbjerg - Ingen CO2

IngenCO2

Baggrunden for initiativet ”CO2 neutralt website” er, at internettet og computerbrug i dag årsag til mere CO2-udledning end luftfarten grundet det store strømforbrug.

Initiativet går ud på, at virksomheder – store som små og fra alle brancher – går sammen om at neutralisere den CO2 deres hjemmesider udleder. CO2-neutraliseringerne skabes ved opførelse af nye vedvarende energikilder (eks. vindmøller), og deltagelse i CO2-reducerende projekter (globalt).

Deloitte er uvildig auditor på CO2-neutraliseringerne. De virksomheder der deltager, har et ikon på deres website. Se ikonet i bunden af vores hjemmeside her: https://www.angelicamassage.dk/

Ordningen ”CO2 neutralt website” administreres af IngenCO2.dk, der holder til i Forskerparken i Århus. IngenCO2.dk er skabt i samarbejde med Videnskabsministeriet. https://www.ingenco2.dk/

Angelica Massage Aarhus - Kropsbehandling Højbjerg - Støt CO2 reducerende projekter

Co2Stream

Dette er også et dansk projekt som har til formål at formindske CO2 på vegne af deres deltagere, altså blandt andet mig. De samarbejder med organisationer i flere dele af verden. De hjælper med at sende støtte til CO2-venlige projekter som eks. genplantning af skov.

Samarbejde med organisationer gør at vi sikrer en bred vifte af projekter, som med vores støtte hjælper lokalsamfund samt er med til at reducere din virksomheds online CO2 forbrug.

De arbejder blandt andet med at genplante skov i  Nordamerika, Latinamerika, Afrika, Asien og Stillehavsområdet.

Pas på planeten! Det betaler sig i sidste ende.