VI SKAL PASSE PÅ HINANDEN!

Vi passer på hinanden for tiden. Men derfor kan man jo godt se lidt smart ud, selvom mit anti-corona-smitte-visir ikke altid er lige skønt at have på. 😉 Men du er det vigtigste for mig! Så derfor skal du kunne føle dig tryg når du kommer når du kommer og får massage og kropsterapi her i min klinik i Højbjerg. Der er jo mange meninger for og imod alle disse tiltag, der bliver gjort. Der bliver diskuteret frem og tilbage og tingene ændrer sig hele tiden. Man kan være enig eller uenig. Der kan være videnskabelige beviser for eller imod. Det er jeg sådan set lidt ligeglad med i forhold til dig. What! Lige glad???? Ja, men forstå mig ret 🙂

JEG GØR ALT HVAD JEG KAN

Jeg er ligeglad, fordi, lige meget hvad, gør jeg ALTID ALT hvad der står i min magt for passe på dig. Også gerne meget mere end hvad der er nødvendigt. Så de kan diskutere herfra og til dommedag, jeg passer på dig!

  • Derfor får du altid 2 nyvaskede lagener.
  • Derfor bliver der luftet ud og sprittet af før og efter hver behandling.
  • Derfor bruger jeg ansigtsvisir og vasker og spritter hænder.
  • Derfor har jeg købt en lille håndspritstrålemaskine, som du kan bruge når du ankommer og når du går.
  • Derfor gør jeg grundigt rent hver morgen.
  • Osv… osv… osv…

JEG PASSER PÅ DIG!

Det tager tid at gøre alle disse ting. Og nogle gange kan det godt føles lidt meget. Nogle gange føler jeg mig lidt som vaskekone 😉 Men jeg gør det meget gerne. Også mere hvis det bliver nødvendigt. I disse for hvort land så alvorlige tider skal vi hjælpe og passe på hinanden. Jeg ville bare lige lave et lille opslag med et billede som min kære mand tog, under en ”sprit-pause”. Så du kan bare ”kombardo”, jeg er så klar! Vi ses 🙂