NU ER DET JUL IGEN

Giv gavekort til jul…. Uden sne og med Corona…. Det har været et underligt år. Fyldt med overraskelser og begrænsninger. Vi har alle været bundet på hænder og fødder (og med mundbind). Næsten ingen rejser til eksotiske strande eller besøge familie eller venner uden for landset grænser. Ikke ret meget sjov og ballade. Ingen store fester. Aflyste bryllupper og konfirmationer. Ikke ret megen nærhed. Hudsult. Savn. Ensomhed. Hjemmearbejde og computerskærme hele dagen. Børnene næsten hele tiden derhjemme. Det har stået på i meget lang tid og måske fortsætter det et godt stykke tid endnu. Der er ingen der er sikre, fordi det er nyt for os alle, også eksperterne. Så det sidste års tid har været hårdt for mange og har trukket tænder ud. Både fysisk og psykisk. Du har måske været ramt af det, eller måske har nogen du kender. På den ene eller anden måde er alle ramt, direkte eller indirekte.

GIV GAVEKORT TIL JUL I ÅR

Så når du giver gaver i år, kan du tænke på hvad vi har mest brug for i denne tid. Vi har ikke brug for flere iPads, computere, mobiler eller andre former for teknologi. Det vi har mest brug for, er nære og vigtige ting. Aspekter i vores liv som er det der virkeligt giver livskvalitet. Såsom…

  • Opmærksomhed. 
  • Finde ind i sig selv. 
  • Find ro i kroppen. 
  • Sænke tempoet. 
  • Kunne trække vejret. 

… og selvfølgelig også få styr på de smerter og spændinger som kommer af for mange Zoom-møder og bekymringer. Mit specielle “tilbud” til dig er, at jeg giver mig 100% når du, eller den glade modtager af et gavekort, kommer. Det er din tid, dit frirum. Så måske er et gavekort til en behandling en god idé. Giv gaver der gør en forskel. Giv gavekort til én du holder af.  Du kan købe gavekort her. Køb andre tilbud her.