• Hold i nakken kan opstå af flere årsager

Når du har hold i nakken er det er vigtigt  at du finder ud af, om det er en skade, sygdom eller blot spændinger i muskulaturen, der forårsager symptomerne. Er det meget slemt, eller er det noget du tit døjer med, kan det være en ide at opsøge en læge, før du beslutter dig for en behandling. Hvis vi ser bort fra muligheden for, at du har en skade, der skal hele, kronisk sygdom eller anden lidelse, så må det nødvendigvis være spændte muskler, der er den primære årsag til dit nakkehold.

 • De første 24 timer

Få musklerne til at slappe af igen og god omsorg

Ro og hvile. Når du har hold i nakken, er det bedste råd, at du slapper af, hvis du kan. Sørg for at være godt pakket ind og lad være med at gøre ting, der er med til at forværre eller forlænge dit hold i nakken.

Efter de timer er gået kan og få en kropsbehandling hos mig.

 • Hvad kan en massage hos mig hjælper dig med?

Det er vigtigt at få løsnet op for den muskulatur, der klemmer på nerverne.

Når jeg masserer for hold i nakken, arbejder jeg  i dybden med den muskulatur, der er spændt op. Når der skabes god varme, blodcirkulation og smidighed i vævet, lindrer det. Når du også begynder at have mere bevægelse uden at spænde, er du godt på vej.

 • Hvor hurtigt forsvinder hold i nakken?

Har du først fået et rigtigt nakkehold, kan der desværre ofte gå flere dage, også selvom du får behandling og følger ovenstående råd. Derfor er det er altid bedst at forebygge.

Massage virker ofte med det samme, men måske får du blot lidt mere bevægelighed, da det ofte er kroppen selv, der skal have ro til at få nakken på plads igen.

Her kan du finde og booke tider til massage: BOOKING ONLINE

   • Hold i nakken kan opstå af flere årsager

   Når du har hold i nakken er det er vigtigt  at du finder ud af, om det er en skade, sygdom eller blot spændinger i muskulaturen, der forårsager symptomerne. Er det meget slemt, eller er det noget du tit døjer med, kan det være en ide at opsøge en læge, før du beslutter dig for en behandling. Hvis vi ser bort fra muligheden for, at du har en skade, der skal hele, kronisk sygdom eller anden lidelse, så må det nødvendigvis være spændte muskler, der er den primære årsag til dit nakkehold.

   • De første 24 timer

   Få musklerne til at slappe af igen og god omsorg

   Ro og hvile. Når du har hold i nakken, er det bedste råd, at du slapper af, hvis du kan. Sørg for at være godt pakket ind og lad være med at gøre ting, der er med til at forværre eller forlænge dit hold i nakken.

   Efter de timer er gået kan og få en kropsbehandling hos mig.

   • Hvad kan en massage hos mig hjælper dig med?

   Det er vigtigt at få løsnet op for den muskulatur, der klemmer på nerverne.

   Når jeg masserer for hold i nakken, arbejder jeg  i dybden med den muskulatur, der er spændt op. Når der skabes god varme, blodcirkulation og smidighed i vævet, lindrer det. Når du også begynder at have mere bevægelse uden at spænde, er du godt på vej.

   • Hvor hurtigt forsvinder hold i nakken?

   Har du først fået et rigtigt nakkehold, kan der desværre ofte gå flere dage, også selvom du får behandling og følger ovenstående råd. Derfor er det er altid bedst at forebygge.

   Massage virker ofte med det samme, men måske får du blot lidt mere bevægelighed, da det ofte er kroppen selv, der skal have ro til at få nakken på plads igen.

   Her kan du finde og booke tider til massage: BOOKING ONLINE