HUSK DET FØR DU KOMMER OG FÅR MASSAGE

Det er enkelt og ligetil at komme og få behandling og massage hos mig. Der er ikke så mange ting du skal huske før du kommer. Du skal ikke engang have et lagen med.

Og så skal du selvfølgelig komme til tiden, men det er jo ikke et problem for mine dejlige kunder.

Der er dog et par ting som du skal huske og som du vil nyde godt af.

VAND ER KILDEN TIL ALT GODT

Har du nogensinde hørt din massør eller terapeut sige at du er dehydreret? Hvordan kan man vide det?

Det er sådan, at når musklerne er sunde og ikke dehydrerede, så føles de lidt ligesom modellervoks du lige har købt eller fugtigt. Musklerne er meget nemmere at bearbejde og massere. Og når musklerne er tørre, så er det lidt ligesom at arbejde med halvtørt ler. Det er svært.

Så derfor er det meget vigtigt at du har drukket noget vand før du kommer. Det gør det nemmere for mig og det vil i sidste ende også hjælpe dig rigtig meget.

SIG TIL HVIS DU HAR TAGET SMERTESTILLENDE PILLER

Desuden er det vigtigt at du oplyser mig om du har taget smertestillende piller, da det kan medføre at du får en for hård massage, fordi du ikke kan mærke hvor hårdt jeg trykker.

Jeg er nødt til at vide præcist hvordan du har det, hvor det gør ondt og hvor spændingerne sidder. Så hvis du af en eller anden grund er nødt til at tage noget for at dulme dine smerter, så sig det til mig.

Så passer jeg ekstra på.

DRIK OGSÅ VAND EFTER BEHANDLING

Efter behandlingen er det også vigtigt, at du drikker noget vand, da de affaldsstoffer som frigives under massagen, skal skylles ud af kroppen. Hos mig får du selvfølgelig vand efter behandling, men du kan også selv gøre dit til, at behandlingen får den optimale effekt

Her kan du finde og booke  tider til massage: BOOKING ONLINE

HUSK DET FØR DU KOMMER OG FÅR MASSAGE

Det er enkelt og ligetil at komme og få behandling og massage hos mig. Der er ikke så mange ting du skal huske før du kommer. Du skal ikke engang have et lagen med.

Og så skal du selvfølgelig komme til tiden, men det er jo ikke et problem for mine dejlige kunder.

Der er dog et par ting som du skal huske og som du vil nyde godt af.

VAND ER KILDEN TIL ALT GODT

Har du nogensinde hørt din massør eller terapeut sige at du er dehydreret? Hvordan kan man vide det?

Det er sådan, at når musklerne er sunde og ikke dehydrerede, så føles de lidt ligesom modellervoks du lige har købt eller fugtigt. Musklerne er meget nemmere at bearbejde og massere. Og når musklerne er tørre, så er det lidt ligesom at arbejde med halvtørt ler. Det er svært.

Så derfor er det meget vigtigt at du har drukket noget vand før du kommer. Det gør det nemmere for mig og det vil i sidste ende også hjælpe dig rigtig meget.

SIG TIL HVIS DU HAR TAGET SMERTESTILLENDE PILLER

Desuden er det vigtigt at du oplyser mig om du har taget smertestillende piller, da det kan medføre at du får en for hård massage, fordi du ikke kan mærke hvor hårdt jeg trykker.

Jeg er nødt til at vide præcist hvordan du har det, hvor det gør ondt og hvor spændingerne sidder. Så hvis du af en eller anden grund er nødt til at tage noget for at dulme dine smerter, så sig det til mig.

Så passer jeg ekstra på.

DRIK OGSÅ VAND EFTER BEHANDLING

Efter behandlingen er det også vigtigt, at du drikker noget vand, da de affaldsstoffer som frigives under massagen, skal skylles ud af kroppen. Hos mig får du selvfølgelig vand efter behandling, men du kan også selv gøre dit til, at behandlingen får den optimale effekt

Her kan du finde og booke  tider til massage: BOOKING ONLINE