Massage Viby2018-08-15T09:59:24+00:00

MASSAGE VIBY

 

Hos Angelica Massage i Højbjerg, kun 5 minutters kørsel fra Viby, er jeg specialist i professionel massage og har gennem årene glædet rigtigt mange patienter, der har haft ondt i muskler og led. Døjer du med smerter, er der mange ting, jeg kan gøre. Særligt når det drejer sig om smerter og spændinger i muskler, der fx er forårsaget af stillesiddende arbejde eller sport. Her kan massage være et godt tiltag, der kan lindre smerterne, således at du igen kan benytte hele dit bevægeapparat.

Jeg ser alt for ofte folk gå rundt med smerter længe, hvilke kan forplante sig til andre steder i kroppen grundet en eller anden form for kompensering. Går du rundt med nogle smerter nu, og søger du professionel og kompetent massage i Viby, er jeg klar til at tage mig godt af dig. Mine specialer ligger inden for følgende behandlinger:

Professionel massage i Højbjerg, kun 5 minutters kørsel fra Viby

Når det kommer til massage og effekten heraf, er erfaring hos den udførende masser en helt central og vigtig del af behandlingsforløbet. Har vedkommende ikke det nødvendige kendskab til forskelligartede skader og grunden til smerterne, vil vedkommende ikke have den indsigt, der skal til for at vide, hvad der skal til for at lindre. Jeg har været i branchen i mange år og har set det meste. Det betyder også, at du kan være sikker på at være i gode menneskehænder, som forstår dine smerter.

Angelica Massage nær Viby er professionel massage med dig i fokus. Om du har spændinger og myoser eller ønsker en omgang graviditetsmassage, har jeg samme professionelle tilgang. Jeg ved af erfaring, at massage kan være noget af det mest frigørende for både krop og sind, da fysiske smerter kan forplante sig på et mentalt plan og gå ud over hverdagen i negativ forstand. Derfor anbefaler jeg altid, at man kommer til mig, hvis man har ømme muskler, ondt i led eller generelt bare har nogle spændinger, der bør løsnes op for.

BOOK EN TID

Forkælelse af krop og sind

Der er intet, der kan give øget livskvalitet og velvære for både krop og sind som en grundig omgang massage. Du føler dig som et helt nyt menneske igen og får fornyet energi. Hos Angelica Massage nær Viby ved jeg, hvor jeg skal trykke og massere for bedst mulig lindring. Ved massage af muskel- og bindevæv øges blodcirkulationen. Og gennemblødningen af vævet medfører en bedre udrensning af gamle affaldsstoffer i kroppen samt forbedrer restitutionen.

Der er mange gode grunde til at få massage. Dels af helbredsmæssige hensyn og dels af et ønske om et bedre velvære. Jeg vil tage sig godt af dig og give dig den behandling, du ønsker. Jeg garanterer for god massage, der gør en mærkbar forskel. Så søger du massage i Viby for ren og skær fornøjelses skyld eller grundet smerter, skal du være velkommen til at booke en tid her på siden ved behov. Du kan også ringe til mig på telefon 60 61 62 73, så hjælper jeg dig.

Angelica Massage Aarhus Fysiurgisk Massage

MASSAGE
TÆT PÅ VIBY

MASSAGE

Min massage er først og fremmest til dig, der har et specifikt problem. Et hold i nakken, en sportsskade, en smerte eller spænding som plager og irriterer.

Angelica Massage Aarhus klinik

Jeg koncentrerer mig om at finde årsagen og bruger forskellige teknikker for at løsne op og gøre dig smertefri.

Angelica Massage klinik Aarhus - Altid personlig behandling

Min massage er kraftfuld og effektiv, således at du kan føle en mærkbar forskel bagefter.

80 MIN. MASSAGE
600,- KR.

Jeg tilbyder ikke kortere behandlinger, fordi det kræver tid at skabe en mærkbar forbedring.

– Prisen indkluderer lagen, håndklæde, olie, etc.

BOOK EN TID

INTRO TILBUD
– SPAR 300 KR. –

Massør Aarhus Angelica Massage Intro tilbud - Massage Aarhus

Giv glæde!
GIV ET GAVEKORT

Angelica Massage Aarhus Gavekort til massage

Jeg kan højt anbefale Angelica til alle. Hun er helt sikkert en af de bedste massører i Aarhus!

Line Birkeland

Angelica er fantastisk! Hun formår at finde og behandle de steder der trænger allermest.

Julie Haumann Stabel

Da jeg første gang kom hos Angelica, havde jeg en skade, som en fysioterapeut ikke kunne afhjælpe, men det kunne Angelica.

Bent Juhl

Angelica åbner for en optimisme og glæde, som ellers kan være svær at finde, når man er kronisk smertepatient.

Mette Østergaard

Magisk, skøn, healende og selvforkælende massage, min krop si’r bare JA JA JA… mere.. mere.

Camille Flower

Super god og dygtig… Angelica bruger sine hænder de helt rigtige steder. Hun er grundig! Kan anbefales!!!

Iratxe Velez

Fremragende, omhyggeligt og grundigt… Tusind tak.

Ann Honoré

Fantastisk massage, der afstresser kroppen. Angelica er super dygtig, og jeg glæder mig til at komme igen i næste uge!

Thomas Bendixen

Jeg vil give mine bedste anbefalinger, da hun holder sine ord: “Hun vil gøre alt for, at du vil få det bedre”.

Bente Hansen

Jeg kan helt klart anbefale Angelica, hvis du er gravid, døjer med smerter eller bare har brug for at forkæle dig selv.

Bettina Hjort

Meget behagelig, dygtig og grundig behandler. Hendes fingerspidser arbejder sig ind alle de rigtige steder og løsner op hvor problemet er.

Luise Diarra