Massage Risskov2018-08-15T09:57:07+00:00

MASSAGE RISSKOV

 

Hos Angelica Massage i Højbjerg, kun 15 minutters kørsel fra Risskov tilbyder jeg professionel massage i høj kvalitet, som har fokus på at skabe velvære og smertelindring. Alt for mange går i dag rundt med smerter, de ikke får gjort noget – og desværre ser jeg, hvordan det kan udarte sig i hverdagen. Ondt i hovedet, smerter i led og muskler påvirker psyken i høj grad, hvorfor det er hensigtsmæssigt at få gjort noget ved det så hurtigt som muligt.

Søger du massage i Risskov, og vægter du kvaliteten af massagen højest, er jeg det helt rette sted for dig og kun 15 minutters kørsel væk. Jeg hjælper vores patienter med at blive opmærksom på, hvad det er for nogle smerter, de oplever og, således at de kan gøre noget ved dem fremadrettet. Det kan være en forkert holdning ved et stillesiddende arbejde eller hårdt fysisk arbejde, hvor ryggen bliver brugt uhensigtsmæssigt.

Alle de aktiviteter, vi udøver i hverdagen, anvender vi kroppen til. Det er derfor en god investering at få løsnet op for spændinger, myoser og ømhed, så man kan bevæge sig helt fri igen – uden smerter vel og mærket.

Behandlinger og massage kun 15 minutters kørsel fra Risskov

Hos Angelica Massage i Højbjerg og ikke ret langt fra Risskov har du mulighed for at få en dybdegående og effektiv massage. Der kan være flere årsager til at få brug for massage. Men oftest er det grundet en opstået skade, der skaber så stor irritation, at du bør få gjort noget ved det og ikke kan holde smerten ud. Mit fokus er på smertelindring og på at optimere din helbredsmæssige tilstand.

Går du rundt og er påvirket af nogle skavanker, som du måske har gået med lidt for længe, er jeg altid parat til at hjælpe dig. Jeg vil dig det absolut bedste og har et klart incitament til at levere en god og helbredende eller om ikke lindrende behandling. Jeg masserer ikke kun. Jeg er interesseret i at finde kilden til smerten. Det er nemlig ikke altid der, hvor smerten sidder nu, at den er opstået. Når jeg behandler, masserer jeg helt i dybden og skaber en gennemblødning og såvel muskel- som bindevæv. Det bidrager positivt til at skille sig med gamle affaldsstoffer samt restitution.

BOOK EN TID

Bliv skadesfri med massage, der gør en mærkbar forskel

Har du fået hovedpine grundet spændinger i nakke og skuldre, fordi måske sidder forkert på sit arbejde? Har du forstrukket en muskel i forbindelse med sport? Uanset hvad kan massage afhjælpe smerter. Når du kommer til mig, tager jeg stilling til, om der skal flere behandlinger til. Har smerten siddet længe, og har den måske forgrenet sig til andre steder på kroppen, bør der iværksættes et grundigt behandlingsforløb med massage, der gør en mærkbar forskel.

Kom til mig, hvis du søger massage, der kan gøre dig skadesfri. Hos Angelica Massage nær Risskov er jeg yderst kvalitetsbevidst og leverer altid en god og nærværende service. Rigtig mange mennesker har behov for at føle sig trygge og sikre, hvorfor jeg gør meget ud af at skabe et tillidsvækkende miljø i min klinik.

Book en tid her på siden, eller ring til mig på telefon 60 61 62 74.

Angelica Massage Aarhus Fysiurgisk Massage

MASSAGE
TÆT PÅ RISSKOV

MASSAGE

Min massage er først og fremmest til dig, der har et specifikt problem. Et hold i nakken, en sportsskade, en smerte eller spænding som plager og irriterer.

Angelica Massage Aarhus klinik

Jeg koncentrerer mig om at finde årsagen og bruger forskellige teknikker for at løsne op og gøre dig smertefri.

Angelica Massage klinik Aarhus - Altid personlig behandling

Min massage er kraftfuld og effektiv, således at du kan føle en mærkbar forskel bagefter.

80 MIN. MASSAGE
600,- KR.

Jeg tilbyder ikke kortere behandlinger, fordi det kræver tid at skabe en mærkbar forbedring.

– Prisen indkluderer lagen, håndklæde, olie, etc.

BOOK EN TID

INTRO TILBUD
– SPAR 300 KR. –

Massør Aarhus Angelica Massage Intro tilbud - Massage Aarhus

Giv glæde!
GIV ET GAVEKORT

Angelica Massage Aarhus Gavekort til massage

Jeg kan højt anbefale Angelica til alle. Hun er helt sikkert en af de bedste massører i Aarhus!

Line Birkeland

Angelica er fantastisk! Hun formår at finde og behandle de steder der trænger allermest.

Julie Haumann Stabel

Da jeg første gang kom hos Angelica, havde jeg en skade, som en fysioterapeut ikke kunne afhjælpe, men det kunne Angelica.

Bent Juhl

Angelica åbner for en optimisme og glæde, som ellers kan være svær at finde, når man er kronisk smertepatient.

Mette Østergaard

Magisk, skøn, healende og selvforkælende massage, min krop si’r bare JA JA JA… mere.. mere.

Camille Flower

Super god og dygtig… Angelica bruger sine hænder de helt rigtige steder. Hun er grundig! Kan anbefales!!!

Iratxe Velez

Fremragende, omhyggeligt og grundigt… Tusind tak.

Ann Honoré

Fantastisk massage, der afstresser kroppen. Angelica er super dygtig, og jeg glæder mig til at komme igen i næste uge!

Thomas Bendixen

Jeg vil give mine bedste anbefalinger, da hun holder sine ord: “Hun vil gøre alt for, at du vil få det bedre”.

Bente Hansen

Jeg kan helt klart anbefale Angelica, hvis du er gravid, døjer med smerter eller bare har brug for at forkæle dig selv.

Bettina Hjort

Meget behagelig, dygtig og grundig behandler. Hendes fingerspidser arbejder sig ind alle de rigtige steder og løsner op hvor problemet er.

Luise Diarra