Den store dag er endelig kommet!

Det er to år siden jeg første gang trådte ind i Manuvisionhuset for at begynde min uddannelse som kropsterapeut. Intentionen på det tidspunkt var, at blive RAB-godkendt behandler og samtidig få lidt inspiration i mit arbejde som massør.

Overraskelsen var stor, da jeg fandt ud af det ikke var mig der skulle tage ManuVision uddannelsen, men at det var uddannelsen som tog fat i mig. Den har ændret mit eget liv samt min tilgang til behandling.

Udover at udvide min vifte af behandlingsmuligheder til mine kære kunder, har den også givet mig indsigt i hvordan vi fungerer som mennesker i krop og sind, og de udfordringer som langt de fleste af os slås med.

For dig er Manuvision Kropsterapi måske et nyt begreb, men det har æret mange år på bagen og er en anerkendt behandlingsmetode, som dagligt hjælper rigtig mange personer.

Kropsterapien er et effektivt redskab til at afhjælpe skader og problemstillinger – nye som gamle – som for eksempel spændinger og hovedpine, iskias-, ryg-, lænde- og nakkeproblemer, piskesmæld og forstuvninger.

Der er blevet lavet forskellige forskningsforløb, hvor der er blevet dokumentet en effekt i forhold til at afhjælpe stress, angst og depression. For eksempel er der lavet et større forskningsforsøg omkring PTSD, hvor 20 tidligere udsendte soldater med Post Traumatisk Stress Syndrom (PTSD) har deltaget og derigennem modtaget 24 Manuvision behandlinger i løbet af 6 måneder.

Udover de rent forskningsmæssige erfaringer, kan alle Manuvision kropsterapeuter også skrive under på, at denne kropsbehandlingsteknik giver meget klare resultater, netop fordi den øger kropsbevidstheden, skaber ro i kroppen og giver større evne til nærvær.

Så jeg er meget glad for at have fået alle disse nye redskaber i min værktøjskasse og jeg er sikker på at du, og alle mine andre kunder, vil blive rigtig glade for det.

Angelica Massage 2.0 er klar