Gavekort

Gavekort er en fantastisk gaveidé 

Du kan købe gavekort til massage & kropsbehandling hos Angelica Massage Aarhus. På den måde give en dejlig og velgørende oplevelse til dem, du holder af.

Det er en fantastisk gave til alle, der har behov for at få løsnet op og få fjernet muskelspændinger eller smerter.

Massage gør alle glade, også dig selv

En god massage og kropsterapi behandling er noget af det bedste man kan give dig selv, men ofte bliver det sparet væk i vores travle hverdag. Det kan enten være fordi man føler at der ikke er tid eller økonomi til det.

Det er meget ærgerligt og derfor skaber et massage gavekort altid stor glæde hos den travle kvinde eller mand. Det sker jo ofte at man ikke lige får det prioriteret.

Gavekortet til massage og kropsterapi er en gave du kan give til alle, faktisk også dig selv, og som vil skabe glæde og velvære i krop og sind.

Gavekort til massage og kropsterapi – Ofte stillede spørgsmål 

Hvor lang tid er massage-gavekortet gyldigt?

Gavekortet er gyldigt i op til 12 måneder fra købsdatoen.

Hvem kan bruge gavekortet?

Gavekortet er ikke personligt og derfor kan det bruges af alle.

Hvad dækker gavekortet?

Gavekortet kan bruges til 80 minutter massage & kropsbehandling hos mig. Den behandling jeg giver, er selvfølgelig altid individuelt skræddersyet til den person der kommer.

Hvordan bliver gavekortet sendt?

Jeg sender dig et digitalt gavekort med e-mail. Modtageren af gavekortet kan enten printe det ud, eller også blot vise mig det på mobilen.

Kan man få tilsendt et fysisk gavekort til massage?

Det er meget langsomt og desuden også langsomt at sende post i dag, så derfor sender jeg normalt ikke et fysisk gavekort, medmindre der er en meget, meget speciel grund til det.

Man kan selvfølgelig også både købe og hente massage gavekortet i klinikken.

  • Et gavekort til massage er en fantastisk måde at glæde kæresten, familie-medlemmet eller vennen/veninden. Køb nu og modtag det på din email idag.
  • A gift voucher for a massage is a great way to please your boyfriend, family member or friend. Buy now and receive it on your email today.