Min lodtrækning om gavekort har været helt fantastisk. Det har været så skønt at se at så mange har tilmeldt sig mit nyhedsbrev. Det er jeg helt vild glad og taknemmelig for.

Jeg har ikke planer om at spamme jer med nyhedsmails. Men jeg har tænkt mig at sige til, når jeg kører med nogle specielle kampagner eller massage tilbud, som du måske kunne være interesseret i. Man kan jo aldrig vide, vel 😉

HVAD MAN LOVER SKAL MAN HOLDE!

Jeg havde jo lovet at jeg ville give et gavekort på 80 minutters massage til en af dem som tilmeldte sig nyhedsbrevet. Og som I kan se, har jeg holdt mit løfte. Det skal man jo, ikke?

Spændingen var meget høj, og der blev langt om længe trukket lod. Min lodtrækning om gavekort blev helt vild! I kan se i videoen hvordan jeg næsten ryster på hånden af spænding. Det kunne jo være dig… (Hvis altså du havde tilmeldt dig nyhedsbrevet.

HVEM VANDT MIN LODTRÆKNING OM GAVEKORT!?

Spændingen blev udløst og vinderen blev fundet.

Hvem var det?????… Ta Daaaa…. ingen andre end selveste den kære Søs Bjørnbak.

Tusind gange tillykke til dig. Det har du søreme fortjent. 🙂

Nu glæder jeg mig bare til at du kommer forbi og henter din gave. Jeg har hænderne varme og klar til at tage imod dig.

TILMELD DIG NYHEDSBREVET OG FÅ TILBUD

Hvis du endnu ikke har fået tilmeldt dig mit nyhedsbrev, så er det ikke for sent. Jo, hvis du gerne vil vinde en præmie, så er det, men ikke hvis du gerne vil modtage information om massage tilbud, kampagner, hvornår jeg holder mine sjældne ferier og mange andre sindsoprivende ting.

Du kan tilmelde dig hvis du klikker HER.

Så bliver du en del af en eksklusiv klub af mine allerkæreste kunder og kommer først til mølle når jeg er i gavehumør eller har lyst til at gøre noget ekstra godt for dig. Du kan glæde dig!

Her kan du booke tider til massage: BOOKING ONLINE

SE DEN SPÆNDENDE VIDEO

Husk også lige at kigge på videoen. Det er min første optræden på video! 😉

Min lodtrækning om gavekort har været helt fantastisk. Det har været så skønt at se at så mange har tilmeldt sig mit nyhedsbrev. Det er jeg helt vild glad og taknemmelig for.

Jeg har ikke planer om at spamme jer med nyhedsmails. Men jeg har tænkt mig at sige til, når jeg kører med nogle specielle kampagner eller massage tilbud, som du måske kunne være interesseret i. Man kan jo aldrig vide, vel 😉

HVAD MAN LOVER SKAL MAN HOLDE!

Jeg havde jo lovet at jeg ville give et gavekort på 80 minutters massage til en af dem som tilmeldte sig nyhedsbrevet. Og som I kan se, har jeg holdt mit løfte. Det skal man jo, ikke?

Spændingen var meget høj, og der blev langt om længe trukket lod. Min lodtrækning om gavekort blev helt vild! I kan se i videoen hvordan jeg næsten ryster på hånden af spænding. Det kunne jo være dig… (Hvis altså du havde tilmeldt dig nyhedsbrevet.

HVEM VANDT MIN LODTRÆKNING OM GAVEKORT!?

Spændingen blev udløst og vinderen blev fundet.

Hvem var det?????… Ta Daaaa…. ingen andre end selveste den kære Søs Bjørnbak.

Tusind gange tillykke til dig. Det har du søreme fortjent. 🙂

Nu glæder jeg mig bare til at du kommer forbi og henter din gave. Jeg har hænderne varme og klar til at tage imod dig.

TILMELD DIG NYHEDSBREVET OG FÅ TILBUD

Hvis du endnu ikke har fået tilmeldt dig mit nyhedsbrev, så er det ikke for sent. Jo, hvis du gerne vil vinde en præmie, så er det, men ikke hvis du gerne vil modtage information om massage tilbud, kampagner, hvornår jeg holder mine sjældne ferier og mange andre sindsoprivende ting.

Du kan tilmelde dig hvis du klikker HER.

Så bliver du en del af en eksklusiv klub af mine allerkæreste kunder og kommer først til mølle når jeg er i gavehumør eller har lyst til at gøre noget ekstra godt for dig. Du kan glæde dig!

Her kan du booke tider til massage: BOOKING ONLINE

SE DEN SPÆNDENDE VIDEO

Husk også lige at kigge på videoen. Det er min første optræden på video! 😉