Massage Skåde2018-08-15T09:58:10+00:00

MASSAGE SKÅDE

 

Hos Angelica Massage I Højbjerg, kun 5 minutters kørsel fra Skåde er jeg professionel massør, der tilbyder forskellige behandlinger til patienter med smerter i muskler, led eller af andre årsager. Som massør er det min fornemmeste opgave at hjælpe folk af med deres smerter og øge velværet og deres generelle helbred. Oplever du smerter i hverdagen af den ene eller anden grund, er det noget, jeg kan hjælpe dig af med. Med dybdegående massage kan jeg løsne op for spændinger alle steder i kroppen. Alt afhængigt af hvor længe, du er gået med smerter eller skader, kan disse forbedres ved flere behandlinger.

Jeg tilbyder disse behandlinger:

Så søger du massage i Skåde, er Angelica Massage lige i nærheden. Jeg tager godt imod dig og lytter til dine behov. En central del af behandlingen er forståelsen for, hvordan skaden er i det hele taget er opstået. Derfor indleder jeg et behandlingsforløb med at høre ind til hvilke specifikke problemer du har. Dernæst behandler jeg helt i dybden, så dine smerter lindres.

Opnå velvære med massage i Højbjerg, kun 5 minutters kørsel fra Skåde

Der kan være mange grunde til at gå til massage. Oftest ser jeg folk med smerter af den ene eller anden art. Andre gange kan det være et ønske om ren og skær selvforkælelse. Massage er en rar følelse både under og efter, fordi det går ind og løsner op for nogle muskler og spændinger, som måske har forgrenet sig til en hovedpine. Jeg har stor erfaring med såvel fysiurgisk massage med et formål om at smertelindre samt wellness massage, hvis det er det, du ønsker.

Hos Angelica Massage som ligger et stenkast fra Skåde er massage et middel til et bedre liv. Det er effektivt værktøj, som kan forbedre dit liv. Et liv med smerter og skavanker er ikke et godt liv. Jeg har set, hvilken forskel et grundigt behandlingsforløb kan gør – og det vil jeg også gerne give dig. Jeg gør en dyd ud af at skabe en komfortabel atmosfære, da jeg anser det som værende en tillidssag. Denne tillid kvitterer jeg med massage i særklasse med dine behov i fokus.

BOOK EN TID

Få et skræddersyet behandlingsforløb

Der er store forskelle på vi mennesker. Det samme gør sig gældende, når det kommer til skader og smerter. Om du har smerter på grund af forkert holdning på jobbet eller en forstrækning på en løbetur, tager jeg altid udgangspunkt i den enkelte. Jeg skræddersyr et behandlingsforløb til dig, så du får den behandling, du har brug for. Jeg kommer også med gode råd til, hvad du selv kan gøre i hverdagen for at forbedre din situation gennem træning og holdning i et stillesiddende job.

Kvaliteten af din behandling er altafgørende for, om du bliver smertefri. da jeg har mange års erfaring med massage og behandling af patienter, er jeg det helt rette sted for dig. Er du i tvivl om hvilken behandling, du skal have, er du altid velkommen til at kontakte mig for at høre mere om, hvad jeg anbefaler.

Ønsker du at booke en tid hos Angelica Massage tæt på Skåde, kan det gøres her på siden via online booking – eller du kan ringe til mig på telefon 60 61 62 73.

Angelica Massage Aarhus Fysiurgisk Massage

MASSAGE
TÆT PÅ SKÅDE

MASSAGE

Min massage er først og fremmest til dig, der har et specifikt problem. Et hold i nakken, en sportsskade, en smerte eller spænding som plager og irriterer.

Angelica Massage Aarhus klinik

Jeg koncentrerer mig om at finde årsagen og bruger forskellige teknikker for at løsne op og gøre dig smertefri.

Angelica Massage klinik Aarhus - Altid personlig behandling

Min massage er kraftfuld og effektiv, således at du kan føle en mærkbar forskel bagefter.

80 MIN. MASSAGE
600,- KR.

Jeg tilbyder ikke kortere behandlinger, fordi det kræver tid at skabe en mærkbar forbedring.

– Prisen indkluderer lagen, håndklæde, olie, etc.

BOOK EN TID

INTRO TILBUD
– SPAR 300 KR. –

Massør Aarhus Angelica Massage Intro tilbud - Massage Aarhus

Giv glæde!
GIV ET GAVEKORT

Angelica Massage Aarhus Gavekort til massage

Jeg kan højt anbefale Angelica til alle. Hun er helt sikkert en af de bedste massører i Aarhus!

Line Birkeland

Angelica er fantastisk! Hun formår at finde og behandle de steder der trænger allermest.

Julie Haumann Stabel

Da jeg første gang kom hos Angelica, havde jeg en skade, som en fysioterapeut ikke kunne afhjælpe, men det kunne Angelica.

Bent Juhl

Angelica åbner for en optimisme og glæde, som ellers kan være svær at finde, når man er kronisk smertepatient.

Mette Østergaard

Magisk, skøn, healende og selvforkælende massage, min krop si’r bare JA JA JA… mere.. mere.

Camille Flower

Super god og dygtig… Angelica bruger sine hænder de helt rigtige steder. Hun er grundig! Kan anbefales!!!

Iratxe Velez

Fremragende, omhyggeligt og grundigt… Tusind tak.

Ann Honoré

Fantastisk massage, der afstresser kroppen. Angelica er super dygtig, og jeg glæder mig til at komme igen i næste uge!

Thomas Bendixen

Jeg vil give mine bedste anbefalinger, da hun holder sine ord: “Hun vil gøre alt for, at du vil få det bedre”.

Bente Hansen

Jeg kan helt klart anbefale Angelica, hvis du er gravid, døjer med smerter eller bare har brug for at forkæle dig selv.

Bettina Hjort

Meget behagelig, dygtig og grundig behandler. Hendes fingerspidser arbejder sig ind alle de rigtige steder og løsner op hvor problemet er.

Luise Diarra