Massage Egå2018-08-15T09:53:11+00:00

MASSAGE TÆT PÅ EGÅ

Angelica Massage ligger i Højbjerg, kun 20 minutters kørsel fra Egå. Jeg tilbyder flere typer behandlinger, som henvender sig til forskellige typer behov. Har du sportsskader eller ømme muskler grundet for meget løb eller andet sportslig aktivitet, vil sportsmassage være den rette behandling. jeg vurderer fra sag til sag, hvad der er mest givtigt i det konkrete tilfælde.

Går du rundt med smerter i hverdagen på grund af fx stillesiddende arbejde, er det bestemt muligt at gøre noget ved det. Hos Angelica Massage, der kun ligger 20 minutters kørsel fra Egå, er jeg ekspert i at finde frem til kilden, som forårsager smerterne i din krop. Det kan være, at du har en uhensigtsmæssig holdning, når du sidder ved dit skrivebord, hvilket giver dig ondt i nakke, skuldre og ryg. Disse smerter kan medføre en grim hovedpine og i sidste ende påvirke dit humør og dit mentale helbred. Få derfor gjort noget ved dine smerter, før de bliver værre eller udvikler sig.

Grundig og kvalitetsbevidst massage i Højbjerg, kun 20 minutters kørsel fra Egå

At få massage er en investering i et bedre liv. For døjer man med smerter, kan smertelindrende massage have stor mærkbar effekt, som gør dig gladere og mere positiv i hverdagen. Jeg er altid grundig i alle henseende. Fra den indledende snak om dine smerter, skader eller skavanker til afsluttende behandling. Når du kommer til mig, kan du være sikker på at få en kvalitetsbevidst massør, der kan sit håndværk. Jeg har mange års erfaring og har gennem årene set mange forskellige scenarier. Jeg har med stor succes hjulpet et væld af patienter med at blive deres smerter kvit.

Massage er en tillidssag, da jeg går helt i dybden og løsner op for nogle ting, der kan have siddet fast længe. Den tillid, mine patienter viser mig, kvitterer jeg med en effektiv behandling med respekt og omhu. Jeg gør en dyd ud af at være nærværende og forklare, hvad jeg gør og hvorfor. Jeg er af den klare overbevisning, at det er med til skabe den tryghed, der skal til for at få en patient til at slappe og og dermed kan modtage den bedst mulige behandling.

BOOK EN TID

Jeg tilbyder forskellige typer massage

Ovenstående behandlinger er mine specialer, da jeg dagligt udfører disse behandlinger. Jeg sørger løbende for at holde mig opdateret på min uddannelse, således at jeg kan tilbyde massage ikke så langt fra Egå i høj kvalitet. Om du er gravid og har behov for graviditetsmassage eller en mere dybdegående, fysiurgiske massage, er helt op til dig.

Har du brug for massage her og nu? Kontakt mig hos Angelica Massage nær Egå, og få en tid, når det passer ind i dine planer. Du kan booke en tid her online, eller du kan ringe til mig på telefon 60 61 62 73. Jeg ser frem til at høre fra dig og vil gøre mit absolut ypperste for sørge for, at du får et liv uden smerter.

Jo før, du kontakter mig, jo bedre er det. Smerter skal ikke ignoreres. De skal behandles. Og det kan jeg hjælpe dig med.

 

Angelica Massage Aarhus Fysiurgisk Massage

MASSAGE
TÆT PÅ EGÅ

MASSAGE

Min massage er først og fremmest til dig, der har et specifikt problem. Et hold i nakken, en sportsskade, en smerte eller spænding som plager og irriterer.

Angelica Massage Aarhus klinik

Jeg koncentrerer mig om at finde årsagen og bruger forskellige teknikker for at løsne op og gøre dig smertefri.

Angelica Massage klinik Aarhus - Altid personlig behandling

Min massage er kraftfuld og effektiv, således at du kan føle en mærkbar forskel bagefter.

80 MIN. MASSAGE
600,- KR.

Jeg tilbyder ikke kortere behandlinger, fordi det kræver tid at skabe en mærkbar forbedring.

– Prisen indkluderer lagen, håndklæde, olie, etc.

BOOK EN TID

INTRO TILBUD
– SPAR 300 KR. –

Massør Aarhus Angelica Massage Intro tilbud - Massage Aarhus

Giv glæde!
GIV ET GAVEKORT

Angelica Massage Aarhus Gavekort til massage

Jeg kan højt anbefale Angelica til alle. Hun er helt sikkert en af de bedste massører i Aarhus!

Line Birkeland

Angelica er fantastisk! Hun formår at finde og behandle de steder der trænger allermest.

Julie Haumann Stabel

Da jeg første gang kom hos Angelica, havde jeg en skade, som en fysioterapeut ikke kunne afhjælpe, men det kunne Angelica.

Bent Juhl

Angelica åbner for en optimisme og glæde, som ellers kan være svær at finde, når man er kronisk smertepatient.

Mette Østergaard

Magisk, skøn, healende og selvforkælende massage, min krop si’r bare JA JA JA… mere.. mere.

Camille Flower

Super god og dygtig… Angelica bruger sine hænder de helt rigtige steder. Hun er grundig! Kan anbefales!!!

Iratxe Velez

Fremragende, omhyggeligt og grundigt… Tusind tak.

Ann Honoré

Fantastisk massage, der afstresser kroppen. Angelica er super dygtig, og jeg glæder mig til at komme igen i næste uge!

Thomas Bendixen

Jeg vil give mine bedste anbefalinger, da hun holder sine ord: “Hun vil gøre alt for, at du vil få det bedre”.

Bente Hansen

Jeg kan helt klart anbefale Angelica, hvis du er gravid, døjer med smerter eller bare har brug for at forkæle dig selv.

Bettina Hjort

Meget behagelig, dygtig og grundig behandler. Hendes fingerspidser arbejder sig ind alle de rigtige steder og løsner op hvor problemet er.

Luise Diarra