Massage Åbyhøj2018-08-15T09:54:45+00:00

MASSAGE ÅBYHØJ

 

Angelica Massage i Højbjerg ligger ikke ret langt fra Åbyhøj, kun 10 minutters kørsel. Gennem årene har jeg hjulpet et væld af skadesplagede patienter af med deres skader, så de har kunnet leve et liv igen uden smerter i hverdagen. Det er meget forskelligt, hvad det er for nogle smerter, jeg afhjælper. Men ofte kan det være sportsskader, hvor der er opstået en forstrækning eller generel ømhed og overbelastning. Her kan jeg med dybdegående massage lindre en stor en del af smerter alt efter, hvor længe vedkommende har døjet med det.

Der kan være behov for kontinuerlig behandling alt efter skadens omfang og karakter. Jeg kommer med mine anbefalinger, da det ofte ikke er nok at få løsnet op én gang. Jeg bestræber mig på at levere rigtig god behandling, da mit fokus er på at tilbyde behandlinger, der gør en mærkbare forskel.

Effektiv massage i Højbjerg, kun 10 minutters kørsel fra Åbyhøj, med kompetent massør

Når det kommer til kvaliteten af mit håndværk, har jeg hos Angelica Massage, der kun ligger 10 minutter i bil fra Åbyhøj, stor faglig integritet og et mål om at glæde alle patienter med smertelindrende behandling. Alt afhængigt af, hvorfor du kommer til mig, tilbyder jeg forskellige typer behandlinger.

Befinder du dig i en situation, hvor du søger massage i Åbyhøj, er jeg altid parat til at hjælpe dig efter bedste evne. Jeg er det gode alternativ til lægen, hvis du fx har smerter og ømhed i muskler og led, hvor det vil give mening at give en grundig og effektiv omgang massage. Sådan får du løsnet op for alle muskler, der end må være spændte.

Problemet med at ignorere smerter er, at de kan forplante sig til andre steder i kroppen. Det kan være muskelgrupper, der er en del af bevægelsesmønstret i samme region. Har du fx ondt i læggen, kan du træde anderledes, hvilket kan medføre komplikationer i låret osv.

BOOK EN TID

Øg din livskvalitet med massage

Har du brug for massage, eller ønsker du blot at forkæle dig selv med en behandling? Hos Angelica Massage nær Åbyhøj kan jeg tilbyde begge dele, da det er helt op til dig, hvorfor du henvender dig. Jeg har skabt et komfortabelt og indbydende miljø, hvor her er rart at være. Henvend dig til mig, hvis du vil have massage i Åbyhøj, hvor der er fokus på at øge din livskvalitet. Et liv uden smerter og skavanker er klart at foretrække. Derfor anbefaler jeg, at du kommer til mig relativt hurtigt efter, du mærker eventuelle smerter eller ubehag.

Som professionel massør med mange års erfaring er det også vigtigt for mig at rådgive dig om, hvad du selv kan gøre af tiltag i hverdagen for at optimere dit helbred. Om det er wellness massage eller akupressurmassage, er helt op til dig. Jeg er til for at hjælpe dig.

Så tøv ikke med at tage kontakt til mig, hvis du vil have en tid til massage. Du kan booke online her på siden – eller du kan tage telefonisk kontakt til mig på 60 61 62 73. Så skal jeg nok finde en tid, der passer ind i dine planer.
Jeg ser frem til at hjælpe dig.

 

Angelica Massage Aarhus Fysiurgisk Massage

MASSAGE
TÆT PÅ ÅBYHØJ

MASSAGE

Min massage er først og fremmest til dig, der har et specifikt problem. Et hold i nakken, en sportsskade, en smerte eller spænding som plager og irriterer.

Angelica Massage Aarhus klinik

Jeg koncentrerer mig om at finde årsagen og bruger forskellige teknikker for at løsne op og gøre dig smertefri.

Angelica Massage klinik Aarhus - Altid personlig behandling

Min massage er kraftfuld og effektiv, således at du kan føle en mærkbar forskel bagefter.

80 MIN. MASSAGE
600,- KR.

Jeg tilbyder ikke kortere behandlinger, fordi det kræver tid at skabe en mærkbar forbedring.

– Prisen indkluderer lagen, håndklæde, olie, etc.

BOOK EN TID

INTRO TILBUD
– SPAR 300 KR. –

Massør Aarhus Angelica Massage Intro tilbud - Massage Aarhus

Giv glæde!
GIV ET GAVEKORT

Angelica Massage Aarhus Gavekort til massage

Jeg kan højt anbefale Angelica til alle. Hun er helt sikkert en af de bedste massører i Aarhus!

Line Birkeland

Angelica er fantastisk! Hun formår at finde og behandle de steder der trænger allermest.

Julie Haumann Stabel

Da jeg første gang kom hos Angelica, havde jeg en skade, som en fysioterapeut ikke kunne afhjælpe, men det kunne Angelica.

Bent Juhl

Angelica åbner for en optimisme og glæde, som ellers kan være svær at finde, når man er kronisk smertepatient.

Mette Østergaard

Magisk, skøn, healende og selvforkælende massage, min krop si’r bare JA JA JA… mere.. mere.

Camille Flower

Super god og dygtig… Angelica bruger sine hænder de helt rigtige steder. Hun er grundig! Kan anbefales!!!

Iratxe Velez

Fremragende, omhyggeligt og grundigt… Tusind tak.

Ann Honoré

Fantastisk massage, der afstresser kroppen. Angelica er super dygtig, og jeg glæder mig til at komme igen i næste uge!

Thomas Bendixen

Jeg vil give mine bedste anbefalinger, da hun holder sine ord: “Hun vil gøre alt for, at du vil få det bedre”.

Bente Hansen

Jeg kan helt klart anbefale Angelica, hvis du er gravid, døjer med smerter eller bare har brug for at forkæle dig selv.

Bettina Hjort

Meget behagelig, dygtig og grundig behandler. Hendes fingerspidser arbejder sig ind alle de rigtige steder og løsner op hvor problemet er.

Luise Diarra