Så har jeg endelig fået mere plads

Mit massagerum er blevet for lille. Da jeg åbnede klinikken, havde jeg en massagebriks, en kurv til lagener og et lille bord til olie plus en højtaler. Så kom der er en kommode, så et skab, en gulvlampe, osv. Med årene kom der flere og flere ting til og faktisk var de alle sammen vigtige vor massageklinikken. Men jeg begyndte at få lidt klaustrofobi, jeg havde brug for mere luft og rum for at kunne bevæge mig rundt om massage briksen, uden at støde ind til gulvlampen.

Jeg tænkte på at leje et sted, men til sidst besluttede jeg mig for at forsøge at bruge lejlighedens største rum til massage rum og resultatet har være over al forventning. Der er mere lys, meget mere plads og jeg har fået et lille skrivebord, hvor jeg kan tale med jer om hvordan jeg kan hjælpe.

Det eneste problem med det nye og store massage rum er, at jeg ikke så nemt kan nå massage olien, men det kan jo løses med et specialbælte som man nogle gange ser at de bruger hos frisøren.

Jeg glæder mig til at byde jer velkommen til mit nye of fine massage rum. Jeg tror at I ville kunne lide det lige så meget som jeg.

Mit massagerum er blevet for lille. Da jeg åbnede klinikken, havde jeg en massagebriks, en kurv til lagener og et lille bord til olie plus en højtaler. Så kom der er en kommode, så et skab, en gulvlampe, osv. Med årene kom der flere og flere ting til og faktisk var de alle sammen vigtige vor massageklinikken. Men jeg begyndte at få lidt klaustrofobi, jeg havde brug for mere luft og rum for at kunne bevæge mig rundt om massage briksen, uden at støde ind til gulvlampen.

Jeg tænkte på at leje et sted, men til sidst besluttede jeg mig for at forsøge at bruge lejlighedens største rum til massage rum og resultatet har være over al forventning. Der er mere lys, meget mere plads og jeg har fået et lille skrivebord, hvor jeg kan tale med jer om hvordan jeg kan hjælpe.

Det eneste problem med det nye og store massage rum er, at jeg ikke så nemt kan nå massage olien, men det kan jo løses med et specialbælte som man nogle gange ser at de bruger hos frisøren.

Jeg glæder mig til at byde jer velkommen til mit nye of fine massage rum. Jeg tror at I ville kunne lide det lige så meget som jeg.

2018-08-18T22:42:28+00:0019, februar 2018|